Самолетни билети София-Анкара

Евини самолетни билети София-Анкара

 

За да посетите Анкара със самолет, ще е необходимо да направите едно, две или три прекачвания, защото директни полети София – Анкара няма. Ако планирате бизнес пътуване или искате да разгледате забележителностите на града, потърсете изгодни самолетни билети до Анкара чрез нашата онлайн търсачка в реално време и направете своята резервация.

Самолетни билети София-Анкара

Самолетни билети София-Анкара

Цените на самолетните билети София – Анкара са реални,  без скрити такси и без такса за плащане с карта.  При нужда на по-прецизно търсене, свържете се с нас и ще получите индивидуално предложение за самолетни билети София – Анкара.

Самолетни билети София-Анкара

Самолетни билети София-Анкара

Какво може да разгледате в Анкара? Един от най-величествените комплекси е Мавзолеят на Ататюрк. Друг паметник на културата е Цитаделата на града, запазила се векове наред. Разгледайте и Старата част на Анкара и се потопете в самобитната й атмосфера.

София Анкара разтояние

Разстоянието между София и Анкара е около 1057 километра.

София Анкара автобус

Можете да пътувате от София до Анкара с автобус, но трябва да знаете, че това е дълъг и уморителен път. Не съществува директен автобусен транспорт между двете града, така че ще трябва да направите няколко прехода. Общо времето за пътуване може да отнеме между 24 и 30 часа, в зависимост от маршрута и транспортните връзки, които изберете. Можете да намерите информация за автобусните маршрути и разписания на различни транспортни компании в България и Турция, като например Union Ivkoni, Metro Turizm и други.
Самолетни билети София-Анкара

Самолетни билети София-Анкара

самолетни билети софия анкара | Самолетни билети София-Анкара | самолетен билет софия анкара |

Съвети за Български туристи който пътуват до Анкара

Ето няколко съвета за български туристи, които пътуват до Анкара:
  1. Проверете дали имате нужните документи за пътуване – виза, паспорт и други необходими документи.
  2. Вземете подходяща дрехи за времето в Анкара, тъй като климатът може да бъде различен от този в България.
  3. Внимателно планирайте маршрута и проверете разписанията на транспортните връзки.
  4. Носете си със себе си местна валута (тиркски лири), тъй като много места може да не приемат други валути.
  5. Избягвайте да пияте вода от чешмите, особено в началото на пътуването, когато организмът ви може да не е свикнал с новите условия.
  6. Бъдете внимателни при карането на таксита и не се качвайте в нерегистрирани таксита.
  7. Ако не знаете турски, носете си речник или използвайте преводачески приложения, за да се справите по-лесно с комуникацията.
  8. Бъдете внимателни и се пазете от кражби и мошеници, особено на пазарите и на тълпите.
  9. Попитайте местните жители за препоръки за хранене и забавления, за да опознаете по-добре културата и традициите на мястото, където пътувате.

poleti do ankara | samoletni bileti do Ankara | Eftini poleti do Ankara | Ankara Sofia Poleti | Анкара София полети | Анкара София самолетни билети | полети Анкара София

Spread the word. Share this post!